Go to English

Over mij

Paulette is een personal development coach, spirituele mentor en quantum healing practitioner. Met behulp van het CoRe Inergetix-quantumapparaat treedt ze op als bemiddelaar om haar cliënten te ontheffen van opgehoopte pijn, ongezonde overtuigingen en geblokkeerde energie.

Paulette’s leven is een rijk tapijt van geleerde en geoefende vaardigheden, waaronder: bedrijfscoaching, stressmanagement en burn-out consultancy en traumaverwerking in oorlogsgebieden. Toegevoegde vaardigheden zijn onder meer: ​​NLP, hypnotherapie, therapeutische massage en psychische channeling. Paulette’s levenslange passie voor leren en de studie van holistische gezondheidsaangelegenheden, zal je vaak een ongewoon of extra stukje informatie ter overweging aanbieden.

Paulette is de auteur van Traya’s Quest, (children’s spirituele Odyssey www.trayasquest.com) en FAB Health, die een nieuw helingsparadigma onthult. Het toont de kracht van frequentie, bio-energie, informatieveld, licht en elektromagnetisme om te genezen. FAB Health laat ons zien hoe we vakkundig kunnen leven zonder de noodzaak van farmaceutische medicijnen en om ons opnieuw op de Bron te afstemmen.

Na enkele jaren bijna bedlegerig en semi-verlamd te zijn geweest door Lyme en zijn co-infecties, is Paulette geen onbekende in de problemen van langdurige ziektes. Om anderen met beperkte energie en mobiliteit te helpen, maakte ze een online videoserie genaamd Beyond Fatigue, met 10 eenvoudige lessen, korte gesprekken en advies voor mensen met CF of arbeidsongeschikt. www.beyondfatigue.com

Het levenswerk van Paulette blijft het onderlinge verband tussen natuurlijke geneeskunde, spirituele wetten, Gaia en geavanceerde wetenschap onderzoeken en blootleggen. Het ongewone leven van Paulette stelt haar in staat de samenhang en verstrengeling te zien van onze gedachten, woorden, daden en gevoelens, met onszelf, anderen en onze relatie tot de Bron.